Yardımcı bilgi

16 Haziran 2021

Aracı olmadan Türkiye'de mülk satın alın

Türkiye, özellikle BDT vatandaşları arasında resort emlak satın alma konusunda popüler olan İLK 10 ülke arasında yer almaktadır. Elverişli iklim, en temiz kumsallara sahip mükemmel masmavi deniz onları cezbediyor ... Ama bu ülkenin tek avantajları bunlar değil. Türkiye mükemmel konutlar inşa ediyor - konum, teknoloji, mimari, altyapı açısından. Geliştiriciden yeni konut komplekslerindeki daireler özellikle ilgi çekicidir. Ancak inşaat aşamasında aracısız bir daire nasıl satın alınır ve tatsız bir duruma düşmezsiniz? Bu yazıda tartışacağız.

Aracı olmadan nasıl daire satın alınır - seçenekler

Alanya'da doğrudan müteahhitten daire satın alma süreci, belirli bir daire seçimi ile başlar. mülk. Bunu yapmak için inşaat şirketlerinin tekliflerini incelemelisiniz. Geliştiricilerin web sitelerine bakabilir ve her birinin konut kompleksinin özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Türkiye'de çeşitli inşaat şirketlerinin sitelerinde daire satın almayla ilgili forumlarda ve sosyal ağlarda yapılan incelemeleri okumaktan zarar gelmez.

Gayrimenkul seçimi için başvururken, tüm istek ve gereksinimlerinizi belirtmelisiniz. müteahhit temsilcisi ile mülk için: çekim , kat sayısı, odaların konumu, pencerelerden görünüm, izin verilen mali sınır. Şirket yöneticileri, müşterilerin ana koşullarını ve isteklerini göz önünde bulundurarak tüm gereksinimleri karşılayacak ve alıcının bütçesine uygun daireleri seçer.

Alıcı belirli bir daireyi seçtikten sonra satış sözleşmesi yapılır ve ön ödeme yapılır. Genellikle boyutu, nesnenin değerinin %30-50'si kadardır, ancak her durumda ayrı ayrı müzakere edilebilir.

Sözleşme, alıcı ile geliştirici arasında Türkçe ve Rusça olarak yapılır. Sözleşme şunları belirtir:

  • nesne özellikleri,
  • ödeme planı,
  • ödeme yöntemi
  • nesnenin toplam maliyeti,
  • Konut kompleksinin faaliyete geçeceği kesin tarih.

Kompleksin zamanında tamamlanmaması durumunda geliştiricinin ödeyeceği tazminatın da belirtilmesi gerekir. Alıcının sözleşmeyi imzalaması için yalnızca bir pasaporta ve gerekli miktarda paraya ihtiyacı vardır.

Ödeme hem nakit olarak hem de geliştiricinin hesabına banka havalesi yoluyla yapılabilir. Hesaplama hem Türk Lirası hem de Euro, Dolar cinsinden yapılabilir. Geliştiriciyle kişisel anlaşma yaparak, bu öğeyi sözleşmeye yazarak uygun bir para birimi seçebilirsiniz.

Doğrudan çalışmanın avantajları

Türkiye'de aracı olmadan nasıl mülk satın alınacağını bulduk ve şimdi doğrudan müteahhitten ev almanın avantajlarını ele alacağız. :

  • Düşük nesne maliyeti. Hafriyat aşamasında bir objeye yatırım yaparak en yüksek karlılığı elde edebilirsiniz. İnşaatın başladığı andan tesisin işletmeye alınmasına kadar emlak fiyatlarına yaklaşık %20-30 oranında ekleniyor.
  • Uygun finansman koşulları - taksitli ödeme ve uygun ödeme planı. Her projenin kendine has özellikleri vardır, ancak kural olarak inşaatın sonuna kadar geliştirici taksitler sağlar. Nordic Property İnşaat şirketi, alıcıların ihtiyaçlarını karşılar ve bireysel bir taksit planı sunabilir.
  • Düzen ve iç dekorasyonda ayarlamalar yapma yeteneği. Alıcı, inşaat aşamasında bir ev satın alırken kaplamayı değiştirebilir, kendi tasarım projesini sipariş edebilir veya yeniden geliştirme yapabilir.
  • Kaliteli satış sonrası hizmet. Geliştirici kuruluş, satın alınan konutun satışından sonra bakımını yapacaktır, bu nedenle alıcı, tesisin işletilmesi için belirli yükümlülük garantileri alır.

İskandinav'dan Teklifler

İnşaat şirketi Nordic Property Construction, 7 yıldır Türkiye'nin Akdeniz kıyısında seçkin konut komplekslerinin inşaatını başarıyla uyguluyor. Alıcılara hem hazır konut kompleksleri hem de inşaatı devam eden kompleksler sunuluyor.

Avsallar'ın sakin bir bölgesinde yer alan site Nobby Garden, kontrollü girişe sahip kapalı bir alanda inşa ediliyor ve 117 daireden oluşan iki bloktan oluşuyor. Kompleksin yapımında en modern malzeme ve teknolojiler, en son tasarım trendleri kullanılmıştır. Muhteşem bir zengin altyapıya sahip bölge: açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun alanı, spor salonu, geniş bir peyzajlı bahçe, otopark. Modern ve zarif mimari, rahat tasarımlar ve en kaliteli yüzeyler, gerçek konfor ve stile değer verenleri hoş bir şekilde şaşırtacak. Ağustos 2023'e kadar vade farksız taksit koşulları ile konut bedelinin sadece %30'u ön ödeme ile daire satın almak mümkün. Mülkiyet devri, ön ödeme yapıldıktan sonra yapılır!

Lüks konut kompleksi Nordic Art, Alanya'nın prestijli ve ekolojik açıdan temiz bölgesi - Kargıcak'ta ilk sahil şeridinde yer almaktadır. . Premium segment binası, en kaliteli malzemelerden, uluslararası standart ve normlara uygun, benzersiz modern tarzda tasarlanmıştır. Dairelerin çoğu Akdeniz'in nefes kesen panoramik manzarasına sahiptir. Kompleksin çevresi çevresinde organize bir video gözetim sistemi ile güvenlik vardır. Daire sahiplerinin açık ve kapalı yüzme havuzlarına, SPA alanına, fitness salonuna, kapalı otoparka, bilardo ve masa tenisine sınırsız erişimi vardır. Alıcılara uygun bir ödeme planı sunulur: peşinat sadece %30'dur, kalan tutar 31.10.2023'e kadar taksitler halinde ödenir.

İnşaat firması ile iletişime geçilerek NORDIC PROPERTY inşaat, Türkiye'de inşaatın her aşamasında emlak satın alabilirsiniz. Geliştiricinin çalışanları, Alanya tatil beldesindeki modern konut komplekslerinde yatırım yapmak ve yaşamak için en karlı nesneleri seçebilecek.

Ayrıca oku

Arrow