Haberler

09 Ocak 2023

Alanya'da yaşamak ve yatırım için en iyi alanlar

Alanya, rekreasyon ve gayrimenkul edinimi açısından Türkiye'nin en çok talep gören bölgelerinden biridir. Şehir en iyi özellikleri bir araya getiriyor: elverişli bir iklim, büyüleyici manzara ve rakipsiz manzaralar, konaklama ve barınma için uygun fiyatlar, geniş yatırım fırsatları ve yabancılar için yeni beklentiler.

Alanya'nın ilçeleri oldukça çeşitlidir: bazıları huzurlu bir atmosfere sahiptir, diğerleri ise aktif bir yaşam ritmi ile ayırt edilir. Birçoğu, yüksek düzeyde bir gelişme ile ayırt edilirken, diğerleri gelişmeye yeni başlıyor. Elbette her biri kendi yolunda benzersizdir ve nerede gayrimenkul satın almanın daha iyi olduğunu anlamak için en umut verici alanların objektif bir değerlendirmesini yapmak ve satın alma amacını belirlemek gerekir.

Alanya'da emlak satın almak için bir bölge seçme kriterleri

Doğru alan seçimi, doğrudan gayrimenkul satın almayı planladığınız amaca bağlıdır: dinlenme, daimi ikamete taşınma, oturma izni veya vatandaşlık alma, yatırım avantajları vb. Sessiz ve ölçülü bir ritmi tercih ederseniz, sakin ve rahat Tosmur'a veya pitoresk Avsallar'a dikkat edin. Sosyal olanakların yüksek olduğu ve hemşehri sayısının fazla olduğu bir bölgede yaşamak istiyorsanız Mahmutlar ideal bir seçim olacaktır. Şu anda sadece Tosmur'daki bu üç ilçede tahmini 75.000 $'lık bir maliyet mevcutken, Avsallar ve Mahmutlar, İkamet'in iadesi için hala kapalı. Ancak satın alınan dairelerin kadastral değeri minimum 400.000 $ yatırım tutarına ulaşırsa hızlandırılmış program kapsamında vatandaşlık başvurusunda bulunabilir ve 6 ay içinde Türk pasaportu alabilirsiniz.

kiralık için dikkat etmenizi öneririz. pitoresk Avsallar. Tatilcilerin ilk etapta konut kiralama eğiliminde oldukları yer burasıdır. Bu şaşırtıcı değil, çünkü bu büyüleyici bölge, ince kumu ve yumuşak bir denize girişiyle öne çıkan ünlü İncekum Plajı'na ev sahipliği yapıyor.

Gayrimenkul alımında önemli bir tasarruf sağlamak için temel atma aşamasında bir objeye yatırım yapmak mantıklı bir karar olacaktır. Çukur aşamasında fiyatlar piyasa fiyatlarından %30-40 daha düşüktür, yani konut kompleksi faaliyete geçtikten hemen sonra mülkü yeniden satabilir ve sermayenizi makul bir şekilde artırabilirsiniz. Tosmur bölgesi, aktif gelişme aşamasında olduğu için bu açıdan en umut verici bölge olarak kabul ediliyor.

Türk gayrimenkul satın alma amacının net bir şekilde anlaşılması, tam olarak nerede daha iyi olduğuna karar vermenizi sağlayacaktır. Alanya'da bir daire satın almak için. Mülk satış müdürünü mülkü kullanmakla ilgili gelecekteki planlarınız hakkında bilgilendirdiğinizden emin olun: kiralama, yeniden satış, oturma izni, vatandaşlık vb.

Şimdi size modern konut sitelerinde konforlu daireler sunabileceğimiz ve inanılmaz derecede çekici konumlara sahip olan her bir alanı daha ayrıntılı olarak inceleyelim.

Tosmur

Şehir merkezi ile uluslararası Mahmutlar arasında yer alan Alanya'da yaşamak için en umut verici bölge. Tosmur'da daha az otel ve daha çok çakıllı plaj var ve denizin suyu kristal berraklığında. Altyapı çeşitli dükkanlar, meyve ve sebze dükkanları, eczaneler, iyi kafeler ve restoranlar ile temsil edilmektedir. Perşembe günleri, çok uygun olan Migros süpermarketin yanında bir çiftçi pazarı açılıyor.

Tosmur'un öne çıkan özelliği, bölgeyi bunaltıcı sıcakta hoş bir serinlikle dolduran Dim-Chai dağ nehridir. Birkaç otantik yer ve tuhaf biçimleriyle turistleri büyüleyen ünlü Dim Mağarası var.

Tosmur'daki emlak piyasası, bakımlı bitişik arazileri ve kendi altyapıları olan yüksek katlı konut kompleksleri ile temsil ediliyor. . Dairelerin yerleşim planı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olup, üst katlardaki dairelerin pencerelerinden Alanya'nın tarihi kalesinin ve deniz bölgesinin muhteşem manzaraları görülmektedir.

Nefis Nordic Sky lüks projesinde konforlu daireler satın almak için acele edin. İnşaat devam ederken faizsiz taksitlerden yararlanma ve yatırımlardan tasarruf etme fırsatına sahipsiniz.

Avsallar

Alanya'nın hangi bölgesinin kiralık emlak veya sakin bir yaşam tarzı için daha uygun olduğunu merak ediyorsanız, Avsallar'a dikkat edin. Yukarıda da belirttiğimiz gibi burada kiralık daireler öncelikle parçalara ayrılmaktadır. Bu alan özellikle çocuklu aileler ve ölçülü yaşam ritmi uzmanları tarafından sevilir.

Avsallar, Alanya merkezine araçla 30 dakika uzaklıkta ama buradaki atmosfer bambaşka. Alan oldukça iyi düzenlenmiş ve gelişmeye devam etse de, burada şehir koşuşturması yok. Altyapı bakkallar, giyim mağazaları, eczaneler, rahat kafeler, pastaneler vb. ile temsil edilir. Yavaş yürüyüşler ve sessiz dinlenme için park alanları, çam ormanı ve peyzajlı bir set sağlanır.

İçinde Avsallar'da ilk sahil şeridi oteller ile inşa edilmiş olup, modern siteler denizden biraz daha uzakta yer almakla birlikte otel tipi alt yapı ile donatılmıştır. Denizden tam anlamıyla 800 metre uzaklıkta, şirketimiz 2 konut kompleksi inşa ediyor: Nobby Garden ve Nobby Garden 2. İlki bu yıl Ağustos ayında, ikincisi ise Aralık ayında faaliyete geçecek.

Mahmutlar

Alanya'nın en yaşanabilir bölgelerini düşünen Rusça konuşan vatandaşlar ağırlıklı olarak Mahmutlar'ı seçiyor. Buradaki altyapı oldukça yüksek seviyede ve sahil şeridi Alanya'nın tam merkezine kadar uzanıyor.

Mahmutlar'da her yerde Rusça konuşulur, birçok kafe, restoran, eczane ve dükkanda Rusça konuşan personel bulunur. Ve komşu Kestel'de özel bir Rusça dil okulu "Klasik-M" var. Bölge, konforlu yaşam ve yatırım amaçlı olarak uygundur.

Halihazırda oldukça yoğun bir yapılaşma mevcuttur ve yapılaşmaya uygun boş arsa neredeyse yoktur. Bu, emlak fiyatlarının kesinlikle düşmeyeceği, aksine katlanarak artacağı anlamına gelir.

Mahmutlar geliştiricileri arasındaki yüksek rekabete rağmen, şirketimiz size sadece 350 metre manzaralı bir daire sunabilir. denizden. Cozy Town kompleksinin inşaatı altı ayda tamamlanacak - 6 aya varan taksit planından yararlanmak için acele edin!

Ayrıca oku

Arrow