Yardımcı bilgi

13 Ekim 2022

Kargıcak'a hoş geldiniz!

Kargıcak, muz tarlaları ve yeşil alanlarla çevrili, Alanya'nın en güzel bölgesidir. Burada engebeli arazi hakimdir, bu nedenle her apartmanın ve her villanın manzarası tek kelimeyle harikadır. Konut komplekslerinin çevresindeki alanlarda canlı plumeria ve renkli ebegümeci yetişir. Konut kompleksinin alanı inanılmaz derecede bakımlı ve konforlu bir konaklama için gereken her şeyle donatılmıştır.

Kargıcak'ta kendi başınıza görülecek bir şey var: Siedra antik kentinin kalıntılarını yüksekten görebilir, Viking yatına binerek deniz yolculuğuna çıkabilir, su parkını ziyaret edebilirsiniz. Gezi programının bir parçası olarak, fırsatların listesi genişliyor, “Kargıcak Manzaraları” bölümünde okuyun.

Alanya'nın şirin bir semti - Kargıcak

Sakin ve Kargıcak'ta huzurlu bir hava hakim. Bu nedenle bu alan çocuklu aileler, yaşlılar ve sessizliği sevenler için konforlu bir yaşam için idealdir.

Ancak, Alanya'nın diğer bölgeleri arasında Kargıcak'ın gelişmeye başladığını belirtmek önemlidir, bu nedenle dağlarda yüksek yaşamayı planlıyorsanız, arabanızın olması önemli bir avantaj olacaktır. Yürüyerek kalkıp inmek en iyi seçenek değildir. Bu nedenle bir araca ihtiyaç vardır.

Tabii ki Kargıcak'ta otobüs hizmeti veriliyor ve Alanya'da her noktaya ulaşım zor olmayacak. Ancak yol bölgenin merkezinden ve kıyı şeridinden geçiyor ve bölge sakinleri dağlara kendi başlarına ve çoğunlukla araba ile ulaşıyor. Aynı zamanda, ayrı bir villada değil de bir konut kompleksinde yaşamayı planlıyorsanız, yönetim şirketi genellikle Kargıcak plajına transfer sağlar. Böylece deniz kenarında dinlenme konusunda problem yaşamazsınız.

Yaylanın Nesi İyi? İlk olarak, yüksekten, Akdeniz'in ve tüm bölgenin çarpıcı manzaraları açılıyor ve hatta komşu Mahmutlar bile görülebiliyor. İkincisi, tüm vücut üzerinde iyileştirici etkisi olan temiz dağ havasıdır. Üçüncüsü, inanılmaz sessizlik ve etrafta bir uyum duygusu. Ve tüm bunlar muhteşem iğne yapraklı ormanlar ve çiçek açan plumeria ile birleşiyor.

Denize daha yakın yaşamak ister misiniz? Sorun değil. Kargıcak, burada kendiniz için en uygun koşulları seçebileceğiniz gerçeğiyle ünlüdür. Konut kompleksleri ve villalar her yerde bulunuyor ve inşa edilmeye devam ediyor: merkezi konumlarda ve ilk sahil şeridinde ve dağların yükseklerinde. Kargıcak'ın engebeli arazisi sayesinde, birçok konut bir tepede yer almakta ve tüm bölgenin muhteşem manzarasına sahiptir.

Bu alanın objektif bir resmini görmek için bu blokta en önemli özelliklerine bakacağız:

  • konum;
  • turistik yerler;
  • plajlar;
  • altyapı.

Kargıcak konumu

Kargıcak'ın Türkiye haritasında nasıl göründüğüne bakın.

Alanya'nın 15 km doğusunda, Gazipaşa Havalimanı'na 27 km uzaklıkta bulunan Kargıcak, Alanya'nın uluslararası bölgesi Mahmutlar'ın yanında, diğer tarafında Demirtaş ile sınır komşusudur. Ünlü antik Syedra kenti de haritada işaretlenmiştir.

Kargıcak Manzaraları

Kargıcak'ın görülmeye değer yerlerine giderken, denizin ve muz tarlalarının muhteşem manzaralarına hayranlıkla bakmak için durmaya değer. Ardından Siedra antik kentine güvenle gidebilirsiniz. Turistlerin olduğu otobüsler bölgenin bu kısmı için kalkıyor. Bazı tarihsel verilere göre, Pompey burayı ziyaret etmiş ve Roma döneminde şehir kendi paralarını basmış ve kullanmıştır.

  • Altınbeşik mağarasına genel bakış;
  • Kapadokya turu;
  • bir korsan yatını ziyaret etmek;
  • Sapadere Kanyonu Turu;
  • Salda gölü ve Pamukkale gezisi;
  • dört bisikletli safari;
  • rafting;
  • balık tutma ve şnorkelli yüzme;
  • dalış;
  • ata binme vb.

Kargıcak sakinleri, hem yerel olarak hem de tüm Alanya sahili boyunca pek çok gezi ve eğlenceye erişim imkanına sahiptir.

Kargıcak Plajları

Plajların uzunluğu 4,5 kilometredir. Neredeyse tüm sahil kum ve çakıllarla kaplıdır. Kargıcak'ta plajlar tüm kural ve standartlara göre donatılmıştır. Tatilciler için şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri ve duşlar sağlanmaktadır. Bol bol su aktiviteleri de var.

Yol iyi donanımlı: çeşitli kafe ve restoranlar, bisiklet ve yürüyüş yolları ve ayrıca açık hava sporları için egzersiz ekipmanları var.

Kargıcak altyapısı

Bölge genç olduğundan, gelişimi henüz gelişme aşamasındadır ve komşu Mahmutlar'daki kadar çok altyapı tesisi yoktur. Ama MİGROS gibi süpermarketler var, devlet okulları ve küçük kafeler var. Cuma günleri her şeyi bulabileceğiniz bir halk pazarı kuruluyor.

Alanya'nın merkezine rıhtımdan geçen otobüslerle ulaşabilirsiniz. Hatta komşu Mahmutlar'a, Kargıcak'ın bazı sakinleri yürüyerek bile geliyor, çünkü mesafe sadece 3 km.

haberlere geri dön »

Konut geliştirmenin özellikleri

Genel olarak Kargıcak, şehrin prestijli ve elit bir bölgesi statüsüne sahiptir, çünkü geliştiricilerin inşa ettiği en iyi manzara alanları burada inşa edilmektedir. az sayıda katlı villalar ve konforlu konut kompleksleri. LCD'leri ele alırsak, çoğunlukla kıyıdan 2 km'ye kadar bir mesafede bulunurlar. Elbette birinci ve ikinci sahil şeridinde teklifler var.

Türkiye'de Kargıcak'ı emlak alıcıları ve yatırımcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak değerlendirdiğimizde, aşağıdakileri vurgulayabiliriz:

  • Bu alan alçak binalarla (4-5 kat) karakterize edilir;
  • eşsiz görsel özellikler;
  • lüks gayrimenkul hakimdir;
  • dağlar, deniz ve orman bir arada;
  • kusursuz ekoloji;
  • geniş bir emlak fiyatları yelpazesi;
  • yüksek yatırım potansiyeli.

Kıyı şeridine yakın, benzersiz konsepte, özel tasarıma ve ultra modern mimariye sahip bir mülk arayanların, konut kompleksi Nordic Art'a dikkat etmelerini şiddetle tavsiye ederiz. Plaja mesafesi sadece 10 metre olduğu için dairenizin pencereleri direk denize açılacaktır. Mağazalar, kafeler, restoranlar yürüme mesafesindedir.

Kargıcak'ın en konforlu dairesinde yaşamak ister misiniz? Yöneticimize yazın! Yenilikçi teknolojiler kullanarak en son inşaat standartlarına göre projeler inşa ediyoruz ve size reddedemeyeceğiniz bir teklif sunmak bizim elimizde!

Ayrıca oku

Arrow